Informatieavond Lean & Learn

11 april 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Managementtraining Lean & Learn

29 maart 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

In memoriam - Arend van Randen

In memoriam - Arend van Randen

Utrecht, 28 november 1966 – Dubai/ Veldhoven, 18 december 2015

Arend van Randen, een waar inspirator op het gebied van Learn, is niet meer.

Arend richtte in 1996 met twee vrienden Arpa op. Van origine was dit een softwarebedrijf. Nadat Arend de boeken 'The machine that changed the world' (over Lean bij Toyota) en 'Semco-stijl' (over democratische bedrijfsvoering bij Semco) las, maakte het bedrijf een totale omslag. De softwaretak werd overgedragen aan een externe partij. Sinds 2006 richt Arpa zich volledig op het trainen en coachen van mensen op het gebied van Learn; een bruisende mix van nieuw leiderschap en de drive om continu te verbeteren. Arend wist mensen altijd op een aanstekelijke manier te prikkelen om te blijven verbeteren. Zowel persoonlijk als qua organisatie. Arpa werd zelf ook een lerende organisatie. De leiding van Arpa bijvoorbeeld, ligt al jaren in handen van het complete team. 

Arend deed namens Nederland mee aan de World Air Games in Dubai. Op 9 december 2015 kreeg hij daar een ongeluk met een gyrocopter. Na ruim een week in coma te hebben gelegen is hij in Nederland in een ziekenhuis overleden. 

Arend heeft als grote inspirator mede richting gegeven aan onze missie. Wij zullen daar in zijn geest invulling aan blijven geven.

TEAM ARPA

 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV