Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Begeleiding

Als u aan de slag wilt met de nieuwe kennis en vaardigheden uit de training dan kunnen de coaches van Arpa u hierbij begeleiden. Dit doen zij aan de hand van een standaard aanpak; een stappenplan met garantie voor succes. 

Bij het bouwen van een lerende organisatie start u altijd met het creëren van ‘basic stability’. Een stabiele basis is nodig om de voorspelbaarheid en beheersbaarheid van uw proces te vergroten en de zelfsturendheid van het team. Als de basis staat, kan er vervolgens doelgericht verbeterd worden. Verbeteren is de motor voor een lerende organisatie.

Zowel bij het creëren van basic stability als bij doelgericht verbeteren, focussen we ons op het te behalen doel, het team dat nodig is om dit doel te realiseren en de best passende Learn Methodiek. Learn Methodieken helpen u het gewenste resultaat te behalen en uw team optimaal te betrekken in het proces. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze en ons stappenplan? Download dan hier de brochure Begeleiding.

We kunnen u ook inzichten geven met producten als Arpa Quickscan, Arpa Deepscan, Arpa Learnscan en ons One-piece-flow experiment

Heeft u vragen? We helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 040 212 10 55. 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV