Informatieavond Lean & Learn

11 april 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Managementtraining Lean & Learn

29 maart 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Lean Bouwen, waarde - tijd - leren

Lean Bouwen, waarde - tijd - leren vertelt het verhaal van Hans, directeur van een middelgroot bouwbedrijf, die in zijn werk keer op keer te maken krijgt met overschrijdingen van bouwbudgetten, te late opleveringen en gebrek aan vertrouwen. Bij toeval komt hij op het spoor van Lean Bouwen. Het boek beschrijft hoe Hans, na de nodige weerstand en tegenslagen, een nieuwe manier van bouwen weet te realiseren. 

Uniek

Uniek aan het boek is het feit dat het geschreven is in de vorm van een roman. Arend van Randen: `Omdat we dagelijks merkten dat er vanuit de markt sterke behoefte was aan toegankelijke informatie over Lean bouwen, wilden wij al onze ervaringen die wij als trainers en coaches op dit gebied hebben opgedaan, bundelen. Daarnaast wilden we ook aan de hand van een verhaal de valkuilen en leermomenten uit de praktijk naar voren brengen. We hebben gekozen voor een boek in romanvorm, zodat de lezer bijna levensecht ervaart hoe de doorlooptijd drastisch korter wordt en de kwaliteit van projecten verbetert.´

Inspirerend

Lean Bouwen is een toegankelijk boek, dat 'lekker wegleest'. Het maakt op verfrissende wijze inzichtelijk wat de meerwaarde is van bouwen op een Lean manier en door de herkenbare praktijksituaties is het een bron van inspiratie voor mensen die Lean al kennen of ermee aan de slag willen gaan.

 

Bestellen

Titel: Lean Bouwen, waarde - tijd - leren
Auteur: Arend van Randen, Erik Giebels, Rob Smulders
ISBN: 978-90-818254-0-5
Omvang: 144 bladzijden
Prijs: € 25,-, excl. BTW
Verschijningsdatum: 16 november 2011
Uitgegeven in eigen beheer door Arpa

Prijs:

€ 25,00
Verzending binnen Nederland: excl. BTW en incl. verzendkosten
Verzending naar het buitenland: excl. BTW en excl. verzendkosten

Boeken bestellen

Velden met * zijn verplicht

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV