Informatieavond Lean & Learn

11 april 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Managementtraining Lean & Learn

29 maart 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Kitty Rijvers

 Kitty Rijvers  

“Ik houd niet van half werk, breng graag structuur aan en houd anderen een spiegel voor”, zegt Kitty. De loopbaan van Kitty is divers, ze startte als docent lichamelijke opvoeding, werkte in administratieve functies in de reclamewereld en de zorg en kwam via buurman, Arpa-oprichter Arend van Randen, in haar huidige functie terecht.

Met haar punctuele en gestructureerde werkwijze levert Kitty sinds 2012 organisatorische en administratieve ondersteuning bij Arpa. Onder haar taken vallen: het verwelkomen van trainees, de registraties rondom trainingen, inkoop en kanban (signalerings/voorraadsysteem). Van dat laatste heeft ze haar specialiteit gemaakt. “Visueel zichtbaar maken waar materialen horen, hoe ze opgeslagen moeten worden en direct kunnen zien hoe het staat met de voorraad heb ik bij Arpa tot in het uiterste doorgevoerd. Dat heeft voordelen in onze drukke en dynamische organisatie!”   

Kitty combineert aanpakmentaliteit met doorzettingsvermogen om plannen en ideeën te vertalen in concrete werkwijzen waar iedere Arpist en cursist mee uit de voeten kan.

 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV