Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Learn@theOffice

Leren van een kijkje achter de schermen bij Arpa

Daily Stand, 5S, Kanban, Flowbord, 1:3 en 3:1, het klinkt allemaal prachtig, maar hoe werken die methodieken nu eigenlijk in de praktijk? En belangrijker nog: hoe kunnen ze jouw dagelijks werk prettiger en efficiënter maken? Arpa Learn@theOffice is een dagdeel waarop je op een laagdrempelige manier de kracht van de Learn-methodieken ervaart. Welcome to our office!

Zet een nieuwe bril op

Gemakkelijk voorraad beheren, werkplekken opgeruimd houden, structuur aanbrengen in taken, efficiënt vergaderen en effectief plannen… de Learn-methodieken laten je met nieuwe ogen kijken naar je werk. Tijdens Learn@theOffice nemen we je mee op tour achter de schermen bij Arpa Learn Instituut. Daar kun je ervaren hoe wij dagelijks veel plezier en voordeel halen uit deze nieuwe manieren van organiseren.

Voor wie?

Learn@theOffice is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je Learn in de praktijk brengt. Het evenement is speciaal interessant voor medewerkers in een ondersteunende/kantoorfunctie en projectmanagement.

Programma

09.30 - 10.00 uur Ontvangst

10.00 - 12.45 uur Rondleiding door ons pand
Kennismaking met methodieken, waaronder Kanban, Melkronde, Visualiseren, 5S, Flowbord, 1:3 en 3:1

12.45 - 13.00 uur Bijwonen Daily Stand (vergadermethode) van het Arpa team

13.00 - 14.00 uur Lunch en een Plus/Delta (methodiek voor constructieve feedback) en is er gelegenheid voor vragen en napraten.


 

 

Deze praktische kennismaking met Learn bieden we aan voor 150 Euro, excl. btw, incl. lunch.

Kies de gewenste datum:
Learn@theOffice: 11 september
INSCHRIJVEN
© 2014 Arpa Training en Consultancy BV