Informatieavond Lean & Learn

11 januari 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean & Learn

11 januari 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Lerend Organiseren

Wendbaarheid in processen én organisatiestructuur - featuring Arpa & Energized.org

Hoe doe je de dingen die je doet in jouw organisatie? Werken je team en jij al jaren met dezelfde processen? Ervaar je stroperigheid terwijl je eigenlijk snel zou willen schakelen? Een vooruitstrevende, lerende organisatie staat nooit stil. Daarin ben je continu aan het verbeteren, gefocust op vooruitgang, staan persoonlijke groei en groei van het team voorop en ben je wendbaar.

Je organisatie wendbaar inrichten

Je wilt processen in je organisatie kunnen sturen als zeilbootjes en niet als olietankers.

Je wilt dat de structuur van je organisatie zo is, dat als je aanpassingen maakt het bootje niet direct op de kade knalt. Dus dat er ruimte is om beslissingen succesvol te laten zijn.

En je wilt dat iedere collega in de organisatie dezelfde koers vaart.

Sprekers

Op 7 februari 2018 nemen Erik Giebels (Arpa) en Diederick Janse (Energized.org) je mee in de wereld van Lerend Organiseren. Tijdens de informatieavond staat wendbaarheid (oftewel ‘agile’) in lerende organisaties centraal.

Leren van Arpa en Energized.org

Arpa Learn Instituut en Energized.org hebben al jaren ervaring in het wendbaar maken van processen en organisatiestructuren.

Arpa doet dat door organisaties te helpen een lerende organisatie te creëren aan de hand van het Learn gedachtegoed; een methode gebaseerd op de uitgangspunten van Toyota (Lean), Ricardo Semler en diverse communicatie- en coachingmodellen. Daarbij staan het creëren van klantwaarde, het bouwen aan gemotiveerde teams en continu leren en verbeteren centraal.

Energized.org doet dat door organisaties te helpen met een methode voor zelforganisatie genaamd Holacracy. Daarmee is de purpose (het doel) van de organisatie de baas en niet langer de manager of CEO.

Hoe richt je je bedrijfsprocessen en je bedrijfsorganisatie zo in dat je continue verandering kunt omarmen?

Je leert deze avond:

  • wat lerend organiseren is
  • over Holacracy
  • wat dit voor jouw organisatie kan betekenen

En dat op interactieve wijze!

Overige info

De bijeenkomst vindt plaats op 7 februari 2018 van 19.00 - 22.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) bij Arpa aan de Locht 117 in Veldhoven. Arpa ligt op het terrein van NH Conference Centre Koningshof. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Deelname is kosteloos. We vragen je wel om je in te schrijven, zodat je zeker bent van een plek!

 

Deelname is kosteloos. We vragen je wel om een plek te reserveren door je in te schrijven.

Kies de gewenste datum:
Lerend Organiseren: 7 februari
INSCHRIJVEN
© 2014 Arpa Training en Consultancy BV