Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Onze aanpak

Welkom bij Arpa. Een trainingsinstituut waar we jaarlijks ruim 2.500 managers en professionals opleiden. Bij Arpa staan twee begrippen centraal. Lean en leren. Vandaar dat we onszelf een Learn Instituut noemen. De uitgangspunten van de trainingen zijn de ideeën van Toyota over de lerende organisatie en de ideeën van o.a. Ricardo Semler over democratische bedrijfsvoering. 

Zo veel mogelijk klantwaarde toevoegen, zo min mogelijk verspillen en vooral: iedereen stimuleren om iedere dag met veel plezier te verbeteren. Dat is waar het om draait. Het team van Arpa traint en begeleidt u bij het implementeren van het Lean gedachtegoed en het bouwen van een lerende organisatie. Continu verbeteren - zowel als organisatie als persoonlijk - staat daarbij voorop.

Als u met Arpa op reis gaat van Lean naar Learn start u met het volgen van een basistraining. Er zijn verschillende trainingen om u vervolgens verder te verdiepen. Het doel is dat u zelf zo snel mogelijk aan de slag gaat met het gedachtegoed en de geleerde methodieken. Onze coaches kunnen u en uw medewerkers vervolgens begeleiden en adviseren over de juiste verbeterkoers voor uw organisatie.

Wat Arpa bijzonder maakt, is dat we zelf een lerende organisatie zijn. De klant centraal, werken zonder baas, fouten maken mag, volledige openheid in cijfers (iedereen kent elkaars salaris), vrijheid en verantwoordelijkheid, continu verbeteren, Learn methodieken en visualisaties toepassen en plezier in het werk; dat is hoe we bij Arpa onze doelen realiseren. U ervaart onze aanpak direct als u ons trainingsinstituut binnenloopt. Wilt u meer weten over Arpa en onze aanpak? We organiseren met regelmaat een informatieavond Lean & Learn. U bent van harte welkom om die bij te wonen. U kunt ook contact met ons opnemen via 040 212 10 55. 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV