Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Partners

Arpa werkt met diverse partners samen:

Nieuworganiseren.nu

Arpa is partner van de coöperatie Nieuworganiseren.nu; een platform van en voor organisaties waarin de mensen (weer) de boventoon voeren en waar ruimte is voor eigen initiatief. Via het netwerk, de bijeenkomsten, website en nieuwsbrief willen de leden kennis delen over nieuwe organisatievormen. Dit sluit naadloos aan bij het Learn gedachtegoed van Arpa, waarin mensen elkaar versterken en gemotiveerd samenwerken in teams. Om die reden zijn we sinds 2016 partner van dit mooie initiatief. Meer informatie leest u op de website van Nieuworganiseren.nu 

NLcoach

NLcoach is het kennisplatform van, voor en door sportcoaches. Arpa heeft een samenwerkingsovereenkomst met NLcoach met betrekking tot de Master in Business Learning (MBL). Rob Smulders, partner bij Arpa: "Managen is als topsport. Weinig leidinggevenden nemen de rol van coach op zich. Die zien nog te weinig in wat hun teams nodig hebben om op een hoger niveau te komen. In onze MBL ondersteunen we veertig directeuren met intervisie, coaching en training, om daar meer oog voor te krijgen en te groeien tot een lerende organisatie. De topcoaches van NLcoach leveren daar een mooie bijdrage aan. Zij kunnen je als geen ander leren hoe je een team meeneemt en hoe je continu blijft verbeteren.” Ook de video's in de databank van Studio Coach komen tot stand door deze samenwerking.

iDDD Company

iDDD Company gaat voor ‘droomambities dóen’ door ondernemend leidinggeven. Als Arpa werken we veelvuldig samen met iDoDareDream. Marc-Jan Hollenberg coacht onze eigen medewerkers en de deelnemers van de MBL op authentiek leiderschap. Marc-Jan gelooft dat persoonlijke ontwikkeling áltijd leidt tot businessontwikkeling. Op zijn geheel eigen wijze neemt hij de deelnemers mee naar wat hij noemt een staat van 'ontspannen daadkracht'. Hij leert mensen anders waarnemen, waardoor er nieuwe creatieve mogelijkheden en oplossingen voor complexe vraagstukken ontstaan.

Stichting De Bouwcampus

Als vernieuwer in de bouw kan het niet anders dan dat we partner zijn van stichting De Bouwcampus. Op De Bouwcampus werken vernieuwers aan de ontwikkeling van de bouwsector en geven ze goede voorbeelden een podium. De Bouwcampus is een inspirerende werk- en ontmoetingsplaats en leeromgeving in Delft, waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw, kennis- en onderzoeksinstellingen, in co-creatie, samenwerken aan uitdagende bouwopgaven.

 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV