Informatieavond Lean & Learn

28 juni 2017 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Learn Coachen

29 juni 2017 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Partners

Arpa werkt samen met de volgende partners:

NLcoach

NLcoach is het kennisplatform van, voor en door sportcoaches. Arpa heeft een samenwerkingsovereenkomst met NLcoach met betrekking tot de Master in Business Learning (MBL). Rob Smulders, partner bij Arpa: "Managen is als topsport. Weinig leidinggevenden nemen de rol van coach op zich. Die zien nog te weinig in wat hun teams nodig hebben om op een hoger niveau te komen. In onze MBL ondersteunen we veertig directeuren met intervisie, coaching en training, om daar meer oog voor te krijgen en te groeien tot een lerende organisatie. De topcoaches van NLcoach leveren daar een mooie bijdrage aan. Zij kunnen je als geen ander leren hoe je een team meeneemt en hoe je continu blijft verbeteren.” Ook de video's in de databank van Studio Coach komen tot stand door deze samenwerking.

Marc Lammers

Marc Lammers is een succesvol en modern type hockeycoach en staat bekend om zijn vele innovaties. Hij was zeer succesvol als coach van het Nederlandse damesteam. Hoogtepunt was het behalen van goud op de Olypmische Spelen in Beijing. Hij is verbonden aan onze MBL en deelt ieder blok weer nieuwe inzichten met de deelnemers. Daarin legt hij mooie verbanden met de topsport. 

iDDD Company

iDDD Company gaat voor ‘droomambities dóen’ door ondernemend leidinggeven. Als Arpa werken we veelvuldig samen met iDoDareDream. Marc-Jan Hollenberg coacht onze eigen medewerkers en de deelnemers van de MBL op authentiek leiderschap. Marc-Jan gelooft dat persoonlijke ontwikkeling áltijd leidt tot businessontwikkeling. Op zijn geheel eigen wijze neemt hij de deelnemers mee naar wat hij noemt een staat van 'ontspannen daadkracht'. Hij leert mensen anders waarnemen, waardoor er nieuwe creatieve mogelijkheden en oplossingen voor complexe vraagstukken ontstaan.

Stichting De Bouwcampus

Als vernieuwer in de bouw kan het niet anders dan dat we partner zijn van stichting De Bouwcampus. Op De Bouwcampus werken vernieuwers aan de ontwikkeling van de bouwsector en geven ze goede voorbeelden een podium. De Bouwcampus is een inspirerende werk- en ontmoetingsplaats en leeromgeving in Delft, waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw, kennis- en onderzoeksinstellingen, in co-creatie, samenwerken aan uitdagende bouwopgaven.

 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV