Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean & Learn - 5 dagen

Om Lean en Learn tot een succes te maken is brede bewustwording en commitment van de hele organisatie onmisbaar. In de Practitionertraining Lean & Learn leert u wat Lean en Learn inhouden, welke rol het management daarin speelt en hoe u zelf succesvol in actie komt. Met de Learn-bril op leert u anders kijken naar uw organisatie. U zult verrast zijn welke nieuwe inzichten dat met zich meebrengt. Met simulatiegames en oefeningen wordt de vertaalslag gemaakt naar de dagelijkse praktijk. U wordt zich bewust van het belang van continu verbeteren en van de rol die u daarin zelf heeft.

In blok 1 wordt de basis gelegd voor Lean en Learn. U leert hoe u mensen meekrijgt en hoe u omgaat met de verschillende methodieken en verbeterprocessen binnen uw organisatie. Enkele Learn Methodieken die de revue passeren zijn Value Stream Mapping, Daily Stand, Disney loops, visualisaties en 5SNa afloop van het blok krijgt u een praktijkopdracht mee. In het tweede blok volgt hierop een uitgebreide terugkoppeling. Het delen van ervaringen is een belangrijk onderdeel van het leerproces. In blok 2 ligt de nadruk op de methodieken. Na blok 2 gaat u aan de slag met een eigen casus. Dag 5 van de training is een verdiepingsdag. De casus wordt geëvalueerd en uw persoonlijke verbetermotor krijgt een extra impuls. Vanaf nu ziet u de mogelijkheden om te verbeteren en weet u met welke methodieken u dit kunt doen en aanpakken. 

Voor wie?

Deze training richt zich op het middenmanagement, op professionals, projectmanagers, programmamanagers en stafmedewerkers werkzaam in de profit en non-profit. 

Duur training

Vijf dagen, bestaande uit twee blokken van twee dagen en een vijfde verdiepingsdag.

Begin- en eindtijden

Blok 1:    

  • Dag 1: 9.00 uur - 18.30 uur, aansluitend een gezamenlijk diner
  • Dag 2: 9.00 uur - 16.30 uur

Blok 2:

  • Dag 3: 9.00 uur - 18.30 uur, aansluitend een gezamenlijk diner
  • Dag 4: 9.00 uur - 16.30 uur

Blok 3:

  • Dag 5: 9.00 uur – 17.00 uur

Extra informatie

  • De training vindt plaats in het eigen trainingscentrum van Arpa in Veldhoven.
  • U kunt blijven overnachten. 

Investering training: € 2.850,- excl. BTW. Dit is inclusief vijf lunches, twee diners, studiemateriaal en toolkit.

Overnachten: € 120,- excl. BTW per nacht. Dit is inclusief ontbijt.

Kies de gewenste datum:
Practitionertraining Lean & Learn: Blok 1: 18 juni / 19 juni - Blok 2: 2 juli / 3 juli - Blok 3: 20 september
Practitionertraining Lean & Learn: Blok 1: 17 september / 18 september - Blok 2: 15 oktober / 16 oktober - Blok 3: 15 november
INSCHRIJVEN
© 2014 Arpa Training en Consultancy BV