Gemba Fest 2018

14 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Practitionertraining Lean Plannen

4 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen en de antwoorden hierop.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

 

Ik wil met Lean aan de slag. Waar begin ik? 

Bij Arpa begint u altijd met een basistraining. In deze training maakt u kennis met de beginselen van Lean en wordt u zich bewust van de impact ervan. Afhankelijk van uw functie volgt u een managementtraining of een practitionertraining. Als u besluit om Lean te implementeren raden wij u aan om met meerdere mensen uit uw organisatie deze training te volgen, zodat het gedachtegoed vanaf de start breed gedragen wordt. Als u kennis wilt maken met Arpa en met onze aanpak, dan bent u van harte welkom op één van onze kosteloze informatieavonden Lean & Learn. U kunt ook bellen met één van onze medewerkers via 040 212 10 55. Wij lichten onze aanpak graag aan u toe. 

 

Welke training is geschikt voor mij? 

Dat ligt eraan welke functie u heeft binnen een bedrijf en wat uw doel is. Bij twijfel raden we u aan om contact op te nemen met één van onze medewerkers via 040 212 10 55. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

 

Hoe groot is een trainingsgroep gemiddeld? 

Een trainingsgroep bestaat uit minimaal 25 en maximaal 44 deelnemers. Uit ervaring weten we dat dit de ideale groepsgrootte is. Met deze aantallen houden we ook rekening in de simulatiegames die we tijdens de trainingen inzetten. 

 

Ik heb me aangemeld voor een training en wil deze annuleren of verzetten. Kan dit? Wat zijn de (annulerings)kosten?

Voor het annuleren van een training geldt: 

1. Kosteloze annulering door de opdrachtgever van de overeenkomst is mogelijk tot 4 weken voor de geplande eerste trainingsdag, na schriftelijke kennisgeving.
2. Bij annulering tussen vier en twee weken voor de eerste trainingsdag wordt 25% van de kosten in rekening gebracht. Daarna zijn de volledige deelname kosten verschuldigd, waarbij in geval van overmacht de opdrachtgever een andere medewerker kan laten deelnemen.
3. Annulering door de opdrachtgever van de trainingsovereenkomst na aanvang van de training is niet mogelijk.

Voor het verzetten van een training geldt: 

1. Tot een week voor aanvang van de training kan de opdrachtgever van de overeenkomst de trainingsdatum kosteloos verzetten. 
2. Bij verzetten binnen een week voor aanvang van de training is de opdrachtgever €150,- arrangementskosten verschuldigd voor het eerste blok en - wanneer van toepassing - de kosten voor de overnachting.

Eventuele annuleringen of wijzigingen ontvangen wij graag per mail: inschrijven@arpa.nl 

 

Dien ik bij de aanmelding voor een training meteen aan te geven dat ik wil overnachten, of kan dit ook nog op een later moment? 

Voorkeur geniet om overnachtingen meteen door te geven bij uw inschrijving. U kunt ook op een later moment aangeven dat u wilt overnachten. Als u zich later aanmeldt is er een kans aanwezig dat de kamers bezet zijn en dat we geen boeking meer kunnen regelen voor u. Wijzigingen met betrekking tot overnachtingen ontvangen wij graag per mail: inschrijven@arpa.nl

 

 

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV