Informatieavond Lean & Learn

28 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Managementtraining Lean & Learn

28 juni 2018 >

VOLLEDIGE AGENDA>

INSCHRIJVEN>

Webinar: Arko van Brakel interviewt Erik Giebels

In de webinarserie 'Make Work Awesome' van Semco Style Institute (SSI) was het op 8 februari 2018 de beurt aan Arpist Erik Giebels. Hij werd geïnterviewd door Arko van Brakel, co-founder en chief inpsiration officer bij SSI.

Wat hebben Lean en Semco Style gemeen met elkaar? Het antwoord: veel! Dat is ook één van de redenen waarom we bij Arpa liever over Learn praten dan over Lean. Erik legt uit dat het hem erin zit hoeveel verbeteringen je doorvoert met je team. In wezen bouw je met Lean een lerende organisatie. Daarbij is veel aandacht voor het creëren van een goed, veilig werkklimaat waarbij er aandacht is voor autonomie, zingeving en meesterschap. Ook geeft hij antwoord op vragen als 'Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de juiste informatie vergaren in een lean omgeving? Wat moet een leidinggevende veranderen om medewerkers niet in de weg te lopen? En wat zijn de kritische vaardigheden voor een coach?'

Hieronder kun je het webinar terugkijken. Op het einde van het webinar worden er veel vragen gesteld door de kijkers en laat Erik nog het boek 'Op weg naar een lerende organisatie' zien. In dat boek vertellen 24  directeuren en leidinggevenden die vier jaar lang intensief bouwden aan hun lerende organisatie op basis van het Learn gedachtegoed, wat dat hen persoonlijk en hun teams en organisaties heeft gebracht. Daarin staat ook een verslag van een studiereis aan Ricardo Semler in Brazilië. De opbrengst van het boek gaat naar de Mentelity Foundation van paralympsich snowboardster Bibian Mentel. 

Bijeenkomst 6 maart

Wil je binnenkort live aanwezig zijn bij een gezamenlijke bijeenkomst van Semco Style Institute en Arpa Learn Instituut? Dat kan. Op 6 maart is er een bijeenkomst bij Arpa in Veldhoven. Meer info en aanmelden.

© 2014 Arpa Training en Consultancy BV