Informatieavond voor huisartsenpraktijken

Expeditie naar de top

21 februari 2019

Wanneer doe je het als huisartsenpraktijk goed? Hoe bereik je de top? En... wat is de top? Dat is toch als je patiënten optimaal geholpen worden, de medewerkers werkgeluk ervaren en er een goed rendement gerealiseerd wordt?

Hoe je dit voor elkaar krijgt in een praktijk waar de werkdruk al hoog is? Door met Lean aan de slag te gaan. Het gedachtegoed van Toyota biedt vele handvatten om structureel aan de slag te gaan met deze onderwerpen. Voorwaarde voor succes is wel dat de hele organisatie er vol voor gaat en er tijd in stopt. Want een omslag naar het werken in een lerende organisatie kost tijd. 

Om die omslag in een kortere tijd te kunnen maken, hebben Cymatics en Arpa de handen ineen geslagen. Speciaal voor de huisartsenpraktijk hebben zij een uniek programma samengesteld. Deze 'Expeditie naar de Top’ is gebaseerd op de jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van organisaties in Lean. Met dit programma zet je in een jaar tijd mooie stappen op weg naar een lerende en succesvolle organisatie.

Informatieavond

Voor nadere informatie over de expeditie nodigen Cymatics en Arpa je graag uit voor een informatieavond bij Arpa Learn Instituut in Veldhoven. We lichten het programma graag aan je toe en er is alle gelegenheid om vragen te stellen.