Samen klaar voor de toekomst - Brainport

Kennissessie over Lean en het creëren van een lerende organisatie

23 mei 2019

Heb je al vaak over Lean gehoord en ben je nieuwsgierig naar wat het inhoudt? Hoe je in lerende teams een zo goed mogelijk resultaat kunt bereiken voor je klant? Wat voor positieve invloed dat heeft op ieders werkplezier? Of werk je in jouw organisatie al met Lean en ben je nog niet zo enthousiast? Mis je de essentie? Of ben je wel degelijk een Lean adept en nieuwsgierig naar de aanpak van Arpa?

In al deze gevallen ben je op donderdagavond 23 mei van harte welkom tijdens deze kennissessie van Arpa Learn Instituut in Veldhoven. We laten je graag nader kennismaken met Lean, met onze aanpak en vertellen je over het creëren van een lerende organisatie.

Tijdens een interactieve sessie lichten we het Lean gedachtegoed aan je toe. Via een simulatiegame met Lego laten we je op een leuke en snelle manier de essentie van Lean ervaren. Bij Arpa kijken we echter naar meer dan Lean alleen. We hebben veel aandacht voor de rol van de leidinggevende en voor de motivatie binnen het team. Continu leren en verbeteren staat daarbij centraal. Bij Arpa praten we daarom zowel over Lean als over Learn.

Nieuwsgierig? Kom dan de kracht ervaren van continu leren en het effect daarvan op je klanten, je product, je dienst en je werkgeluk. Bij Arpa geloven we in een leven lang ontwikkelen. Daarom steunen we het initiatief van de campagne www.samenklaarvoordetoekomst.nl van Brainport Development van harte en organiseren we deze workshop, tegelijk met de Dutch Technology Week. We laten je graag kennismaken met Lean & Learn en onze visie op de lerende organisatie. Onze deuren staan voor je open. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Programma 23 mei

19.00 uur  Inloop met koffie en thee
19.30 uur  Start kennissessie over Lean en het creëren van een lerende organisatie
21.30 uur  Einde

De sessie wordt gegeven door Erik Giebels (partner en trainer bij Arpa) en door Jan-Dirk van de Laar (coach en consultant bij Arpa).

Deelname aan de kennissessie is gratis. Je kunt je inschrijven via de aanmeldbutton op deze pagina.

Arpa bevindt zich op het terrein van Conference Centre NH Koningshof, Locht 117 in Veldhoven. Op het terrein is volop parkeergelegenheid. Ook met OV en de fiets is Arpa goed te bereiken.