Arpist

Remy Soeters

Kennis van de psychologie vertalen naar praktisch bruikbare tools voor de werkomgeving, dat is waar Remy voor gaat. Tijdens zijn opleiding ICT ontdekte Remy dat hij veel meer energie krijgt van het werken met mensen. Hij rondde de opleiding af en stoomde door met een opleiding NLP en studie Toegepaste Psychologie. Dat bleken schoten in de roos. En zijn afstudeerstage bij Arpa maakte de klik compleet.

Als onderzoeker/ontwikkelaar houdt Remy zich bij Arpa primair bezig met de ontwikkeling van een meetinstrument op het gebied van motivatie op de werkvloer. Remy: “Motivatie is één van de belangrijkste dragers van autonomie van medewerkers. Hier wil je als organisatie voortdurend weten waar je staat (bijvoorbeeld bij veranderingen) en welke stappen je kunt nemen om de motivatie van je team maximaal te krijgen.”

Remy combineert zijn kennis van de toegepaste psychologie en ICT met een grote affiniteit voor training en coaching. Daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan het verder ontwikkelen van dienstverlening op de ‘verticale as’ van de Learn methode.

Ik heb geschreven over:

18 september 2018
19 april 2018