Bouw jij mee aan ons droomdoel?

Werken bij Arpa

Het is ons doel om zoveel mogelijk teams en organisaties ‘wakker te schudden’ en hen telkens een nieuwe Lean & Learn ontwikkelstap te laten maken. Omdat we het iedereen gunnen om te werken in een lerende organisatie, denken we groot en hebben we internationale ambities. 

Denk jij dat je als trainer, consultant of ontwikkelaar kunt bijdragen aan ons droomdoel? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Arpa hanteert het credo ‘Practice what you teach’. Dat betekent dat we zelf volledig Lean & Learn werken. Alle methodieken die we onze trainees bijbrengen, proberen we eerst zelf uit. Bij gebleken succes, nemen we ze op in onze trainingen. Daardoor is Arpa bij uitstek een omgeving waarin iedereen continu bezig is met verbeteren en het vergroten van werkgeluk. Dat zie je en dat voel je.

Iedere woensdag komt het hele team bij elkaar in Veldhoven. Die dag gebruiken we voor overleg, om van elkaar te leren en om verbeteringen door te voeren. Twee keer per jaar organiseren we een Kaikaku-event. Dan werkt het team drie dagen aan het doorvoeren van grote vernieuwingen.

Bij Arpa zijn we bovendien zelfsturend. We hebben geen baas. Belangrijke beslissingen nemen we samen. Om dat effectief te doen zijn we sinds 2017 holacratisch georganiseerd. Dat betekent dat we werken met organisatiecirkels en met rollen.

Als je komt werken bij Arpa, beland je in een enthousiast, professioneel en gezellig team dat er helemaal op gericht is om mensen en organisaties vooruit te brengen. Een team met drive. En een team dat veel aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. We organiseren diverse teamdagen en iedereen volgt trainingen, onder andere op het gebied van NLP, om zo te leren hoe je groepen het beste kunt laten leren. 

Onze collega's wonen door het hele land. Woon jij in Nederland of Vlaanderen en ben je bereid om iedere woensdag in Veldhoven te zijn en bij te dragen aan de verdere verspreiding van ons Lean & Learn gedachtegoed? Ga je daarbij net als wij voor goud? Dan komen we graag met je in contact.

Stuur ons je open sollicitatie via: info@arpa.nl of bel met Anneke Bionda-Evers: 040 212 10 55