Arpa Trainingen

De start van je Learn-reis

Het creëren van een Lerende Organisatie zien we bij Arpa als een reis. Een succesvolle reis begint met de juiste voorbereiding. Ofwel, met het volgen van een of meerdere trainingen uit ons Essentials programma. Vervolgens bieden we verdieping aan met onze Advanced training en trajecten. Al onze trainingen kunnen naar wens ook op maat gegeven worden. Heb je daar interesse in, neem dan contact met ons op.

Essentials

Met Lean & Learn worden bestaande managementparadigma's doorbroken. Om die reden vinden we het cruciaal dat directie en management  als eerste op weg gaan en de Training Lean & Learn Management volgen. Zo leren zij de essentie kennen en begrijpen en leren zij welke randvoorwaarden er nodig zijn om het gedachtegoed succesvol te laten landen. Vervolgens stappen het middenmanagement, professionals, projectmanagers, programmamanagers en stafmedewerkers in. Zij volgen de Training Lean & Learn Professional en/ of de training Lean Plannen & Engineeren. Tot slot volgt de werkvloer met de Training Lean & Learn Gemba op eigen locatie.

Training Lean & Learn Management

De start van iedere Learn-reis. Directeuren, eigenaren, managers en leidinggevenden leggen de basis om continu verbeteren en leren, werkgeluk, klantwaarde leveren en agile werken in de organisatie te verankeren en krijgen inzicht in de vraag hoe hun eigen rol daarin is.

Meer informatie 
€ 2950,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean & Learn Professional

Hoe zorg je er als team voor dat je klanten verrast? Hoe creëer je een klimaat waarin leren en verbeteren centraal staan? In deze training leer je op een andere manier naar de processen in je organisatie kijken en naar jouw rol als professional hierin. Ook komen diverse Lean & Learn methodieken aan bod.

Meer informatie 
€ 2850,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean Plannen & Engineeren

Training voor professionals die werken in een projectomgeving en meer grip willen hebben op de organisatie van het werk, zowel in de voorbereidingsfase als in de realisatiefase. Je leert hoe je met Lean Plannen & Engineeren je project betrouwbaar, voorspelbaar en zelfsturend maakt en hoe je je team daarin meeneemt.

Meer informatie 
€ 2550,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean & Learn Gemba

Als het management is getraind en er in de organisatie wordt gewerkt met Lean & Learn methodieken, dan is het vaak een logische stap om de medewerkers op de werkvloer kennis te laten maken met Lean en Learn. We bereiden deze training voor met minimaal één van de managers en geven hem samen, op locatie.

Meer informatie 
Op maat
Neem contact op
Advanced

Als je een tijdje met Lean & Learn aan de slag bent, smaakt dat vaak naar meer. De Advanced training en trajecten zijn een logisch vervolg op de Essentials. Als je wilt inzoomen op je communicatie en het effect daarvan op het team, is de Training Lean & Learn Coachen geschikt. Wil je structureel aan de slag met je Supply Chain, dan is het tweeënhalf jaar durend Lean & Learn Supply Chain Traject interessant. Wil je intensief bouwen aan jouw lerende organisatie, dan is de vierjarige Master in Business Learning onze krent uit de pap.

Training Lean & Learn Coachen

Je bent met de inzichten uit een Essentials training aan de slag en merkt dat communicatie van cruciaal belang is. Je wilt je medewerkers faciliteren het beste in zichzelf naar boven te halen. Je krijgt handvatten om het effect van je communicatie en je coachingsvaardigheden te verbeteren.

Meer informatie 
€ 2850,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Lean & Learn Supply Chain Traject

Veel activiteiten in de waardestroom worden door partners vormgegeven. Het is dus de moeite waard om naast je interne organisatie de totale waardestroom aan te pakken. Wil je de klantwaarde echt verhogen, tot een gezamenlijke continue kostprijsverlaging komen, structureel concurrentievoordeel behalen en de huidige marge verbeteren, start dan samen met je ketenpartners dit traject.

Meer informatie 
Op aanvraag
Neem contact op

Master in Business Learning

Een lerende organisatie bouw je niet in één dag, dat kost zeker tien jaar. Wil je als directeur, eigenaar, manager of leidinggevende versneld aan de slag, stap dan in de 'olympische' MBL en ga vier jaar lang onder intensieve begeleiding samen met je team aan de slag met Lean & Learn.

Meer informatie 
€ 12500 per jaar,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Hoe zijn de Lean & Learn trainingen van Arpa opgebouwd?

De trainingen van Arpa bestaan uit een uitgekiende mix van theorie, experimenteren met de Learn Methodieken in simulatiegames én het toetsen van eigen praktijksituaties met de groep en trainers. Hierdoor kent iedereen het doel van de reis, spreekt dezelfde taal over de principes en methodieken en heeft voldoende om aan de slag te gaan in de eigen praktijk. Daarnaast staan onze consultants voor je klaar om je waar nodig te adviseren en begeleiden. Alles is erop gericht om jouw Learn-reis tot een succes te maken.