Arpa Trainingen

De start van je Learn-reis

Het creëren van een Lerende Organisatie zien we bij Arpa als een reis. Een succesvolle reis begint met de juiste voorbereiding. Je start daarom altijd met een training uit ons Essentials programma. Vervolgens bieden we verdieping aan met onze Advanced training of trajecten. Naar wens maken we een training op maat.

Essentials

Deze trainingen bieden je de basis om aan de slag te gaan met Lean & Learn. Afhankelijk van het beoogde doel en je functie kies je een van onderstaande trainingen.

Training Lean & Learn Management

Training voor directeuren, eigenaren, managers en leidinggevenden. De start van iedere Learn reis. Je leert hoe je een lerende organisatie creëert aan de hand van het Lean & Learn gedachtegoed en legt de basis om continu verbeteren, werkgeluk, het leveren van klantwaarde en agile werken in de organisatie te verankeren. Ook krijg je inzicht in je eigen rol hierin.

Meer informatie 
€ 3100,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean & Learn Professional

Training voor professionals die werken in een procesomgeving en een klimaat willen creëren waarin continu verbeteren centraal staat. Je leert op een andere manier naar processen kijken en naar jouw rol hierin. Al tijdens de training ga je 'Basic Stability' creëren in je processen en maak je kennis met methodieken zoals VSM en Flowbord.

Meer informatie 
€ 3000,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean Plannen & Engineeren

Training voor professionals die werken in een projectomgeving en meer grip willen hebben op de organisatie van het werk, zowel in de realisatiefase als in de voorbereidingsfase. Je leert hoe je met Lean Plannen en Lean Engineeren je project betrouwbaar, voorspelbaar en zelfsturend maakt en hoe je je team daarin meeneemt.

Meer informatie 
€ 2700,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Training Lean & Learn Gemba

Training voor de Gemba (werkvloer). Als het management is getraind en er in de organisatie wordt gewerkt met Lean & Learn methodieken, is het tijd om de belangrijkste medewerkers in de organisatie kennis te laten maken met Lean en Learn. We bereiden deze training met minimaal één manager voor en geven hem samen, op jullie locatie.

Meer informatie 
Op maat
Neem contact op

Training Lean & Learn Op Maat

De trainingen van Arpa zijn naar wens ook op maat te geven en/ of voor een besloten groep. Ideaal als je op organisatieniveau (met de eigen collega's) of projectniveau (met partners) aan de slag wilt met Lean & Learn.

Meer informatie 
Op maat
Neem contact op
Advanced

Als je een tijdje met Lean & Learn aan de slag bent, smaakt dat vaak naar meer. De Advanced training en trajecten zijn een logisch vervolg op de Essentials.

Training Lean & Learn Coachen

Training voor mensen die al een tijdje met Lean & Learn in de praktijk aan de slag zijn en het effect van hun communicatie- en coachingsvaardigheden willen verbeteren, zodat teamleden nog beter gaan samenwerken. Je leert hoe je jouw rol als coach beter kunt pakken en hoe je de mensen in je team faciliteert om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Meer informatie 
€ 3000,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Master in Business Learning

Traject voor directeuren, eigenaren, managers en leidinggevenden die al een tijdje met Lean & Learn aan de slag zijn en flink willen doorpakken. Onder intensieve begeleiding ga je vier jaar lang aan de slag met jezelf (jouw rol als coach) en je organisatie. Je leert 'Basic Stability' creëren, meten en innoveren, verbeteren en fijnslijpen en hoe je je team in flow krijgt.

Meer informatie 
€ 12500 per jaar,- excl. BTW
Inschrijven Neem contact op

Lean & Learn Supply Chain Traject

Traject voor directieleden en teams die werken in een waardestroom met meerdere partners. Wil je de klantwaarde echt verhogen, tot een gezamenlijke continue kostprijsverlaging komen, structureel concurrentievoordeel behalen en de huidige marge verbeteren? Start dan samen met je ketenpartners dit drie jaar durende traject.

Meer informatie 
Op aanvraag
Neem contact op

Hoe zijn de Lean & Learn trainingen van Arpa opgebouwd?

De trainingen van Arpa bestaan uit een uitgekiende mix van theorie, experimenteren met de Learn Methodieken in simulatiegames én het toetsen van eigen praktijksituaties met de groep en trainers. Hierdoor kent iedereen het doel van de reis, spreekt dezelfde taal over de principes en methodieken en heeft voldoende om aan de slag te gaan in de eigen praktijk. Daarnaast staan onze consultants voor je klaar om je waar nodig te adviseren en begeleiden. Alles is erop gericht om jouw Learn-reis tot een succes te maken.