Advanced

Lean & Learn Supply Chain Traject

Omschrijving

Als hoofdaannemer in de bouw ben je onderdeel van een keten. Je resultaat is daarmee afhankelijk van de samenwerking met externe partijen. Structurele verbeteringen bereik je samen door de totale waardestroom aan te pakken. Als ketenregisseur wil je de kracht van Lean & Learn beter benutten door met ketenpartners gezamenlijk een steeds betere prestatie neer te zetten. Zoals het creëren van meer klantwaarde, het continu verlagen van kosten en doorlooptijden en het verbeteren van marge.

In het Lean & Learn Supply Chain Traject werk je onder begeleiding van Arpa gedurende langere tijd intensief met je ketenpartners aan het creëren van een optimaal functionerend lerende keten. Waar je zo’n lerende keten aan herkent? Aan goede informatie-uitwisseling, transparantie, gezamenlijke product-focus en een steeds betere prestatie in termen van klantwaarde. Dit levert iedere aangesloten partij meer werkplezier op én structureel concurrentievoordeel.

Het traject

  1. Voortraject met de hoofdaannemer
  2. Gezamenlijk hoofdtraject bestaande uit 2 startmodules met de hoofdaannemer en alle geselecteerde ketenpartners
  3. Vervolg van het hoofdtraject met 6 verdiepingsmodules met de hoofdaannemer en alle geselecteerde ketenpartners

Resultaat

Je creëert een hechte keten van partners dat fungeert als een Lerend Netwerk. Er is optimale informatie-uitwisseling, transparantie, samenwerking en een steeds betere prestatie in termen van klantwaarde. Dit levert iedere aangesloten partij veel meer werkplezier op én structureel concurrentievoordeel.

Meer informatie nodig? Neem contact op.