Advanced

Lean & Learn Supply Chain Traject

Omschrijving

Als hoofdaannemer ben je onderdeel van een keten. Je resultaat is daarmee afhankelijk van de samenwerking met een aantal partijen. Je kunt zelf lekker aan de slag zijn met verbeteren aan de hand van Lean & Learn, maar als je je partners niet meekrijgt, dan kun je uiteindelijk nog niet de resultaten neerzetten die je wilt. Structurele verbeteringen bereik je samen. 

Het Lean & Learn Supply Chain Traject is er speciaal voor hoofdaannemers (ketenregisseurs) die met hun partners een Lerend Netwerk willen vormen. Die de kracht van Lean & Learn in de keten willen benutten om steeds sneller en soepeler, gezamenlijk een steeds betere prestatie neer te zetten. Zoals het creëren van meer klantwaarde, het (continu) verlagen van kosten en doorlooptijden en het verbeteren van marge. In het Supply Chain Traject werk je onder begeleiding van Arpa gedurende langere tijd intensief met je ketenpartners aan het creëren van een optimaal functionerend Lerend Netwerk.

Het traject

  1. Voortraject met de hoofdaannemer
  2. Gezamenlijk hoofdtraject bestaande uit 2 startmodules met de hoofdaannemer en alle geselecteerde ketenpartners
  3. Vervolg van het hoofdtraject met 6 verdiepingsmodules met de hoofdaannemer en alle geselecteerde ketenpartners

Resultaat

Je creëert een hechte keten van partners dat fungeert als een Lerend Netwerk. Er is optimale informatie-uitwisseling, transparantie, samenwerking en een steeds betere prestatie in termen van klantwaarde. Dit levert iedere aangesloten partij veel meer werkplezier op én structureel concurrentievoordeel.

Meer informatie nodig? Neem contact op.