Bouwen aan een

lerende organisatie

Een organisatieklimaat creëren waarin alle mensen met passie en plezier werken, elkaar continu versterken en voortdurend samen leren om een steeds betere prestatie neer te zetten. Dat is onze inzet. Klinkt je dat als muziek in de oren? Welkom bij Arpa Training & Consultancy!

Ontdek onze aanpak

Uitgelicht

Master in Business Learning

Vier jaar intensief bouwen aan jouw Lerende Organisatie op basis van Lean & Learn? De inschrijving voor MBL 2019 - 2022 is geopend!

Meer informatie

Learn@theOffice

Speciaal voor medewerkers in een ondersteunende functie: een ochtend achter de schermen bij Arpa de kracht ervaren van Lean & Learn methodieken.

Meer informatie

Op reis

Hoe ziet de route eruit?

Het creëren van een Lerende Organisatie zien wij als een reis. Leidinggevenden en professionals starten  met het volgen van een Essentials training. Zo weet iedereen wat het doel is van de reis, spreekt men dezelfde taal en is er voldoende basis om aan de slag te kunnen. Verdieping bieden we in de vorm van een Advanced training of traject. Bovendien staan onze consultants voor je klaar om je te adviseren en begeleiden bij de implementatie van Learn Methodieken. Alles is erop gericht om jouw reis tot een succes te maken.

Lean volgens Arpa 

Trainingen

Krijg inzicht, vergaar kennis en vaardigheden

Bekijk het trainingsaanbod 

Consultancy

Directiebegeleiding en teambegeleiding op maat

Bekijk de mogelijkheden 

Events

Events, workshops en previews

Bekijk het aanbod