Bouwen aan een

lerende organisatie

Een organisatieklimaat creëren waarin alle mensen met passie en plezier werken, elkaar continu versterken en voortdurend samen leren om een steeds betere prestatie neer te zetten. Dat is onze inzet. Klinkt je dat als muziek in de oren? Welkom bij Arpa Training & Consultancy!

Ontdek onze aanpak

Uitgelicht

Master in Business Learning

Master in Business Learning

Vier jaar intensief bouwen aan jouw Lerende Organisatie op basis van Lean & Learn? De inschrijving voor MBL 2019 - 2022 is geopend!

Meer informatie

Op reis

Hoe ziet de route eruit?

Het creëren van een Lerende Organisatie zien we bij Arpa als een reis. Om die op een goede manier te starten, beginnen leidinggevenden en professionals hun reis met het volgen van een Essentials training. Op die manier kent iedereen het doel van de reis, wordt dezelfde taal gesproken en heeft iedereen voldoende basis om van start te gaan in de eigen praktijk. Wil je verdere begeleiding? Dan bieden we verdieping in de vorm van een Advanced training of traject. Bovendien staan onze consultants voor je klaar om je te adviseren en begeleiden bij de implementatie van Learn Methodieken. Alles is erop gericht om jouw reis tot een succes te maken.

Lean volgens Arpa 

Trainingen

Krijg inzicht, vergaar kennis en vaardigheden

Bekijk het trainingsaanbod 

Consultancy

Directiebegeleiding en teambegeleiding op maat

Bekijk de mogelijkheden 

Events

Events, workshops en previews

Bekijk het aanbod